Luxeprobleem!

De kredietcrisis is een luxeprobleem dat ongetwijfeld meedogenloos zal worden afgewenteld op de zwaksten in de wereld. De armoe, de honger – dáár wordt geen geld als een ‘deus ex machina’ ingepompt, want het hemd van de rijken is nader dan de rok van de armen. Ook de armen in Nederland mogen, zoals ik al had voorspeld, het gelag betalen om daarmee nog verder de grond in te worden gestampt! Een maatschappij waar absurd rijk naast absurd arm kan voorkomen, zoals in dit Neerlandje zeer zeker ook het geval is, zou z’n bestaansrecht moeten verliezen!

 

5 gedachten over “Luxeprobleem!

  1. Je bent een raar figuur Dre. Hoe durf je te zeggen dat in Nederland absurd arme mensen leven? De enkeling die ‘absurd’ arm zou zijn is dat alleen omdat zielige figuren zoals jij hun hebben verteld dat ze het zijn.Jammer dat iemand deze link op ekudos heeft gezet, maar dat kan je natuurlijk ook zelf zijn geweest.
    Tevens schrijf je medogenloos anders, namelijk met 2 e’s dus: meedogenloos

    Like

  2. Beste Jeangenie, bedankt voor de correctietip. Ik heb het inmiddels verbeterd…. Goed gezien! Overigens, het valt me wel op dat je het niet over het al of niet bestaan van de absurd rijken hebt…… Die absurd armen, ik ken ze, massa’s….. ik wens je niet toe in hun schoenen te moeten staan! Het hardnekkig in stand houden van armoe naast rijkdom kun je beschouwen als een vorm van staatsterreur!
    Groet, dré

    Like

  3. Absurd arm?? In Nederland maken mensen zelfs nog de keuze om niet te werken. Zo erg is het hier nog allemaal niet, gewoon weten hoe je je handje op moet houden.

    Like

  4. Beste Mede, een kortzichtige reactie van je. Er valt hier in dit land niets te kiezen. En het lijkt me raar dat de meeste mensen vrijwillig voor armoe kiezen. Groet, dré

    Like

  5. Een waarheid als een koe, dré. Dat enkelen dan toch weer dwingt hun voor de televisie opgedane geestelijke armoede te etaleren.

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.