Even een statement

De PVV: een vulgaire, xenofobe beweging van sociopaten, een bak vol vuilnis, die niet anders doet dan het continu ondermijnen van de vrijheid in ‘ons’ onbenullig laaglandje. Er schijnt bij de conservatievelingen van de PVV maar één vrijheid te bestaan – de immer meer in zichzelf vastlopende traditionele joods-christelijke! Wilders en z’n vreselijke volgelingen denken dat de wereld staties is en willen dat zo houden: de vuig nationalistische paranoïde PVV wordt geregeerd door angst en probeert die angst tevens aan anderen op te dringen! Je zou zo een bruine bende onmiddellijk in z’n geheel moeten opnemen in een kliniek voor psychiatrie! Wij zijn dermate coulant dat we daar met alle plezier aan mee willen betalen…..

12 gedachten over “Even een statement

 1. Zeer waar! Het is niet alleen een mening, maar kan ook met gefundeerde feiten onderbouwd worden. De PVV (en haar stemmers) laten zich leiden door onderbuikgevoelens en ideeën die het darmkanaal net gepasseerd zijn. Enge gedachten die niets met vrijheid te maken hebben, alleen met onderdrukking, uitsluiting en het aanwijzen van mensen als zondebok.

  Like

 2. Pingback: Even een statement | wendywie

 3. Mee eens. Ik denk dat de PVV daarnaast niet alleen angst probeert op te dringen, maar ook slim inspeelt op onderbuiksentimenten in de samenleving. Dat is meteen zo ongeveer het enige waar ze goed in zijn: een lekker potje zeuren en zaniken. Met natuurlijk een gigantische dubbele agenda.

  Like

 4. bruine bende opsluiten ()… een onwelgevallige mening moet worden bestreden?
  …Wij zijn..coulant()… wie is wij? aanhangers van het nationaal socialisme waren hier ook heel sterk in, al vermoed ik dat u zich hier te moreel verheven voor voelt om de link te leggen.

  Erg leuk een privé blogje, maar probeer een meer evenwichtig beeld te geven als u zichzelf op ekudos wenst te profileren

  Like

 5. Beste Alderliefste,
  Waar staat ‘opsluiten’? Overigens mag je een mening onwelgevallig vinden als die mening mede bedoeld is bepaalde religies (Islam) buiten te sluiten, want dat is een ziekelijke mening, die in de praktijk zal leiden tot onderdrukking!
  Wij, alle niet-PVV-ers en islamieten, wij zijn coulant en solidair zieke mensen te verzorgen.

  Like

 6. Dit is nou waarom ik PVV stem, voor die zalige communistische frustratie zoals uit dit stukje druipt.
  Al bereikt de PVV verder geen reet, dat irriteren van de luie socialisten is al voldoening genoeg.

  Like

 7. Pingback: Gezellige Types | Weblog Dré Oudman Appingedam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.